Anslut dig till vårt nätverk!

Hej, vad letar du efter?

Xiaomi piedestal fläkt produktbild

Xiaomi stående fläkt - skillnader & test 2021

Testrapport utarbetad av Timo den 24 juni 2021

Med Xiaomi Mi Smart Fan ansluter sig en annan hushållsapparat till det enorma produktsortimentet för elektronikjätten Xiaomi. I det här testet kommer du att ta reda på om den smarta piedestalfläkten faktiskt är så cool eller bara varm luft.

Twitter Facebook WhatsApp Buffert pin It
8.9
Vårt betyg
34 € amazon
Kontrollera priser
Technische Daten
översikt
tillverkare

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

specifikationer

 Ventilation 
Stadier: 4
Motor: Borstlös
Driftsvolym: under 56 dB

 Batteri och strömförbrukning 
Batterikapacitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladdningstid: ~ 2 1 / 2 timmar
Batteritid:
* Nivå 1: ~ 16 timmar
* Nivå 2: ~ 13 timmar
* Nivå 3: ~ 10 timmar
* Nivå 4: ~ 6 timmar

Spänning: 220V
Nätspänning: 50 / 60 Hz
Strömförbrukning: 36W

 Allmänna 
Appkontroll: Mi Hem App
WiFi: 802.11 b / g / n

Storlek: 34 x 33 x 92 cm
Vikt: kg 3.74

Xiaomi MIJIA Smartmi fans

Xiaomi (stand) fans skillnader (stand 2021)

Vi testade den första Xiaomi-fläkten redan 2017. Modellen var baserad på den fläkt som idag kallas "Smartmi Standing Fan 2S". Under tiden har många nya modeller lagts till och differentieringen av fläktarna blir mer och mer komplicerad. Många besökare på vår blogg frågar sig därför vilka Xiaomi-fans som finns där och hur de skiljer sig från varandra. När allt kommer omkring finns det nu mer än 5 modeller på marknaden. Det här avsnittet är tänkt att ge klarhet och avslöja var skillnaderna ligger!

Uppdatera 15. Juli 2021

Xiaomi Smartmi Fan 2S (Fan Pro) är för närvarande tillgänglig igen på Gshopper! Till priset 85 euro är fläkten tillgänglig med direkt europeisk frakt från EU-lagret.

Shoppa

Gshopper - Smartmi Fan 2S (med batteri)

Med detta GShopper-erbjudande kan du köpa den smarta Xiaomi-fläkten till ett reducerat pris för endast 85 euro.
4110C17A69
VISA COUPON
35 € Rabatt
31.07.2021

 (Länk för NL, FR, IT, PT & GR: klicka här - kupong NL: 2309000712 EN: 233086449C DET: 2309000712 PT: 5758CFF797 GR: 92E765A2A0) 

Smartmi Fan 2 (utan batteri) är lite billigare i GShopper online-butik för 60 euro. Detta är det bästa priset nu! Sändningen sker från EU: s lager, så att det inte finns några ytterligare importkostnader. Hämta bara respektive rabattkod med hjälp av rutan nedan och ange den i kundvagnen. Alternativt är den tillgänglig för 85 euro amason  tillgängliga.

Shoppa

Gshopper - Smartmi Fan 2 (utan batteri)

Med denna GShopper-kupong kan du köpa den smarta Xiaomi-fläkten till ett reducerat pris för endast 60 euro.
828972B557
VISA COUPON
30 € Rabatt
31.07.2021

 Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C 

Xiaomi sockelfläkt 1C tillkännagavs för den europeiska marknaden i april 2020. Det är den billigaste modellen i sortimentet. Samtidigt är det det första Xiaomi-fan som officiellt kommer till Europa. I Kina kostar fläkten motsvarande mindre än 30 euro och även i vårt land bör den säljas i sommar för 39,90 euro. Fläkten erbjuder de mest grundläggande funktionerna. Fläkten med 7 blad är justerbar och kan därför användas som stativ eller bordsfläkt.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C fan

Det finns tre ventilationsnivåer som uppnår en luftflöde på 3 - 9 m³ / min. Lägsta ljudnivå är högst 27 dB. Luftflödet som genereras har ett maximalt räckvidd på 37.2 meter. Svängningsradien är maximalt 16 °. Ventilationshuvudet kan lutas 90 °. Ett batteri saknas. Fläkten kan styras via appen, Google Home och Alexa.

ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
34,21 €

Xiaomi MIJIA 1X fan

Denna rena piedestalfläkt har hittills bara dykt upp i Kina. Där är det tillgängligt för motsvarande 35 euro. Visuellt är det mycket likt Mi Smart Standing Fan 1C. Funktionellt är denna fläkt utformad för särskilt tyst drift. Minsta ljudnivå är bara 26.6 dB. Ventilationsstyrkan är steglöst justerbar. Den maximala luftgenomströmningen är 23,1 m³ / min. Luftflödets räckvidd är maximalt 14 meter. Kontrollen kan ske via app, via röstkommando (Xiao AI) eller direkt via själva fläkten. Ventilationshuvudet kan lutas 39 °. Svängningsradien slutar vid 140 °. Det finns inget batteri. 

ikonKinesiskt lager
ikonLeveranstid 15 till 20 arbetsdagar
94,48 €

Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S / 2 fan

En av de mest kända och mest populära Xiaomi-fansen som import är Smartmi 2S. Denna recension handlar också om detta. Fläkten uppträdde först 2017 och har sett mindre versioner genom åren. Det speciella med den här modellen är batteriet, som också kan användas för att manövrera fläkten trådlöst. Modell 2 och 2S skiljer sig också exakt i detta. Xiaomi Smartmi 2S levereras med ett batteri, Xiaomi Smartmi 2 utan! I Kina kostar fläkten mindre än 40 euro. Som import förfaller ofta mer än 80 euro.

Xiaomi Smartmi 2S piedestalfläkt.

Fläkten är dessutom steglöst styrbar och når en ljudnivå på 31.5 dB till max 60 dB. Med konstant ventilation uppnås ett luftflöde på 20 m³/min. Det finns också ett "naturlig vind"-läge, som fördelar en lätt och växlande bris i rummet. Horisontella kokkärl är möjliga med upp till 120°. Fläkten kan lutas 7.5°. Smartmi 2S kan givetvis också styras helt via app och röstkommando. Fläkten är också särskilt ekonomisk, så att 2800 mAh (33,6 Wh) batteriet kan hålla i mer än 20 timmar åt gången.

ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
49,99 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
74,95 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
89,00 €

Xiaomi MIJIA 2 fan

Denna fläkt är den nya premiummodellen i Xiaomi-fläktområdet. Den nya modellen kostar motsvarande 40 euro och har en 7 + 5 vingdesign. Fläkten kan användas som stativ eller bordsfläkt. Ljudnivån varierar mellan 30.2 dB och 55.8 dB beroende på ventilationsnivån. Panorering och lutning är möjlig med upp till 140 ° eller 39 °. Den ekonomiska likströmsmotorn uppnår en luftgenomströmning på 20 m³ / min. På ventilationsnivå 1 är förbrukningen bara 0.6 watt. Ventilationen kan justeras kontinuerligt uppåt. Styrning via app eller röstkommando är möjlig.

Xiaomi Smartmi stående fläkt 3

den Smartmi stående fläkt 3 är för närvarande det senaste Xiaomi-fanet. Den viskande tysta driften med endast 28.6 dB och det medföljande 2800 mAh-batteriet, som förser fläkten med ström i upp till 20 timmar utan kabel, är värt att nämna. Vi har ägnat ett separat inlägg till Standing Fan 3, som du kan läsa om detta Länk fick.

ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
99,90 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
102,63 €

Första intrycket av Xiaomi Mi Smart Fan

Leveransomfattning och montering

En piedestalfläkt för knappt € 160 är allt annat än billig. Följaktligen var mina förväntningar på Xiaomi Mi Smart Fan extremt höga. Välpackad levereras fläkten i totalt 9 individuella delar. Verktyget som krävs för montering ingår och är förvånansvärt av hög kvalitet. Bruksanvisningen är typisk för Xiaomi på kinesiska. På grund av de förståeliga illustrationerna av de enskilda stegen är monteringen mycket lätt att förstå även utan kunskaper i kinesiska.

Design och utförande

I min forskning för jämförbara piedestalfläktar som också ligger i ett liknande prisklass, stötte jag faktiskt på en modell som ser förvirrande ut som Xiaomi piedestalfläkten. För 300 € kostar Balmuda GreenFan från det japanska företaget Balmuda nästan dubbelt så mycket som Xiaomi-fläkten och erbjuder också liknande funktioner. Balmuda stämde Xiaomi redan 2014 eftersom "Xiaomi Air Purifier" såg väldigt ut som "Balmuda Air Purifier". Så är Xiaomi Smart Fan bara en billig kopia av den mycket dyrare Balmuda piedestalfläkten?

Åtminstone vid första anblicken kan man dra slutsatsen att det är det. Visuellt imponerar Xiaomi-fläkten med sin moderna design med en matt vit bas, anodiserad vevstake och den synliga propellern. Måtten är 34 x 33 x 92 cm, med en vikt på 3.74 kg. Bearbetningen av hela fläkten är felfri och gör rätt till det höga priset.

Idrifttagning och appkontroll

Xiaomi-fläkten kan användas i batteriläge eller direkt via uttaget. Eftersom detta är en produkt för den kinesiska marknaden är den medföljande strömkabeln endast utrustad med en NEMA-1-kontakt. Kabeln är dock löstagbar och kan bytas ut mot en 2-polig strömkabel med en EU-kontakt.

Idrifttagning är enkel. Anslut och sätt på strömbrytaren på motorn. Fyra gröna lysdioder på motorn och fyra ytterligare lysdioder på aluminiumstången anger totalt fyra möjliga driftsnivåer. Driftsnivåerna kan ändras med den multifunktionella på-knappen. Om du har anslutit fläkten via strömkabeln laddas det utbytbara 2800 mAh-batteriet samtidigt.

Mi Hem App

Den smarta kontrollen av Xiaomi sockelfläkt sker via "Mi Home App". Den här appen är nu kontrollcentret för alla Xiaomi-hushållsprodukter. Appen är tillgänglig direkt från Google PlayStore eller Apple AppStore. Språket i användargränssnittet kan inte ändras till tyska, men det kan ändras till engelska.

En anslutning mellan appen och fläkten upprättas via WiFi. Stativfläkten är utrustad med en 2.4 GHz WiFi-modul (802.11 b / g / n) för detta ändamål. Appens användargränssnitt är tydligt strukturerat. Startskärmen ger information om aktuell rumstemperatur, som mäts av en temperatursensor på fläkten. Appen kan också användas för att välja mellan de fyra arbetsnivåerna och du kan även ändra ventilationsstyrkan steglöst. Inom inställningarna är det möjligt att programmera en automatisk avstängning enligt driftstiden eller en avstängning efter tiden. En motoriserad vridningsfunktion gör att fläkten kan rotera horisontellt 4 °. Vertikala lutningar kan tyvärr bara göras manuellt och är inte motoriserade.

En annan funktion i appen eller fläkten är möjligheten att simulera en naturlig vind. Ett godtyckligt luftflöde genereras med hjälp av en algoritm.

fälttest

Den sista veckan i maj var perfekt för träningstestet av Xiaomi stående fläkt. Med utomhustemperaturer över 30 ° C, som också värmde upp min vind på vinden, gick fläkten dygnet runt.

ventilationsnivåer

På nivå 1 genererar fläkten en mild bris som på ett avstånd av ungefär en meter räcker för att arbeta bekvämt på 28 ° C vinden. Ventilationen är så tyst att fläkten som går på nivå 1 inte hörs på natten och du kan enkelt sova bredvid den.

På nivå 2 genereras ett luftflöde som är dubbelt så starkt, vilket tydligt märker att det passerar huden på ett meters avstånd. Även på denna nivå fungerar fläkten så tyst att den går ner vid normal rumsvolym. I ett tyst rum märks enheten bara genom en mycket låg surring.

Vid nivå 3 ökar luftflödet betydligt igen. Om den motoriserade rotationen är aktiverad är fläkten på denna nivå redan lämplig för ventilation av en mindre del av rummet. Volymen som genereras är fortfarande trevlig att arbeta med, även om volymen har ökat betydligt jämfört med nivå 1 och 2.

På nivå 4 genererar Xiaomi Smart Fan ett mycket starkt luftflöde, vilket kan vara ganska obehagligt om avståndet är för nära. Istället är nivå 4 idealisk för ventilation av ett större område av rummet. Volymen ökar också avsevärt och kan jämföras med en vanlig piedestalfläkt från snabbköpet.

Batterilivslängd och strömförbrukning

Batteriets driftstid är väldigt olika och beror på i vilken utsträckning du växlar genom stegprogrammet, har aktivt anslutit appen och om svarvfunktionen är aktiverad. Med rotationsfunktionen avstängd och även konstant nivå 1 uppnådde Xiaomi sockelfläkt en körtid på 16 timmar. På nivå 2 var 13 timmar möjliga, på nivå 3 ytterligare 10 timmar och även på nivå 4 reducerades körtiden till 6 timmar. Med rotationsfunktionen aktiv finns det tidsskillnader på cirka två timmar. Batteriets laddningstid är 2 ½ timmar. 

I kabelnätet är strömförbrukningen 8.76 watt i standby. På nivå 1 är förbrukningen 10.95 watt. Om du också aktiverar svarvfunktionen ökar förbrukningen till 13.14 watt. Förbrukningen vid nivå 2 är 13.08 watt, vid nivå 3 vid 15.33 watt och vid nivå 4 vid 22 watt.

Tyvärr kan inte Xiaomi-fläkten stängas av helt, så den är alltid i beredskap. Enhetens WiFi kan inte inaktiveras heller. Om du inte använder appkontrollen kan strömförbrukningen minskas ytterligare genom att avaktivera WiFi.

Kontrollera priser

 Vill du veta var du kan köpa Xiaomi-fläkten? I vår prisjämförelse listar vi aktuella erbjudanden från de mest populära butikerna. Alla priser kontrolleras och uppdateras flera gånger om dagen. Om en butik dyker upp flera gånger är det återförsäljarens olika lager.

ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
34,21 €
ikonKinesiskt lager
ikonLeveranstid 15 till 20 arbetsdagar
94,48 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
49,99 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
74,95 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
89,00 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
99,90 €
ikonTyskt lager
ikonLeveranstid 2-5 arbetsdagar
102,63 €
rating
positiv

Designa
Knottig bearbetning
Smart appkontroll
Oändligt varierande ventilationsstyrka
Låg driftsvolym
Långvarig batteritid
Låg energiförbrukning

negativ

Mycket högt pris
Ingen motoriserad lutning
Konstant standby
WiFi kan inte stängas av

Slutsats

Xiaomi stående fläkt är faktiskt en smart gadget med massor av prylar. Vem är inte rädd för mycket högt pris, med tanke på en riktigt bra utformad piedestal fläkt med mycket god ventilation, en knappt hörbar ljudnivå och lång batteritid. Punktavdrag är huvudsakligen i strömförbrukning. Även om detta redan är betydligt lägre, i likhet med så många en stormarknad fan, men lägre förbrukning i standby-läge, och alternativet skulle vara att stänga av WiFi, har varit önskvärt.

8.9
Vårt betyg
26 kommentarer

26 kommentarer

  1. Erik

    31. Maj 2017 12 till: 19

    Batteridrift låter lockande men 160 € för en fläkt, nej tack: D.

    • Timjan Administration

      31. Maj 2017 16 till: 32

      Till det priset måste du verkligen vara en Xiaomi fanboy 😉

      • Mark Ulrich

        3. Juli 2017 16 till: 46

        det finns knappt några alternativ om du också behöver en fläkt när du sover. För 300 euro är Balmuda nästan dubbelt så dyr, och jag var tvungen att returnera två beställningar från Amazon eftersom motorerna gjorde irriterande ljud. Den billigare, bättre kopian av Balmuda, schweiziska Solis 753 för 120 euro, tillverkas inte längre. Jag har använt den med tillfredsställelse i 2 år. Den enda kvarvarande "whisper fan" är Xiaomi, förutom Klarstein Silent Storm (100 euro minus 10 euro nykundsrabatt från tillverkaren) som kan hänga med. Den har bara varit tillgänglig sedan april.
        Alla andra fans jag har sett eller såg på kontoret är många gånger högre och sömnen är inte av frågan för dem.

  2. Namonai

    2. Juli 2017 23 till: 05

    Hur ser ljudbilden ut när svängfunktionen är på? Sedan spricka något eller är det andra, störande ljud hörbart?

    Fortfarande nöjd med fläkten?

    • Timjan Administration

      3. Juli 2017 09 till: 43

      Hej, du kan inte höra motorljud med svängfunktionen. Inget spricker eller mals. Jag kan fortfarande rekommendera fläkten (även om den är ganska dyr).

  3. Mark Ulrich

    3. Juli 2017 16 till: 39

    Testet sammanfaller med mitt första intryck. Här är mitt intryck av hur jag precis lade upp det på Facebook:

    så Xiaomi "tysta" fläkt är här.
    Gorm von Wickie skulle säga: "Jag är förtjust" 😀

    "mihome"-appen går snabbt att installera. Det jag gillar särskilt med den är det steglösa reglaget för hastighetskontroll. Appen på smartphonen ersätter en fjärrkontroll.
    Det viktigaste: volymen. Jag är på kontoret just nu och måste verifiera det senare på natten i det tystare sovrummet, men jag har intrycket att han lätt kan hänga med i Solis 753 / Balmuda Greenfan.
    Till skillnad från mina två återlämnade Balmuda så låter motorn inget. Beroende på hastigheten hör du egentligen bara vinden, inte motorn.
    Finjusterat till lite under nivå 2 av 4, praktiskt taget ohörbart, är draget precis lagom för att sova, precis som med Solis, om du lägger den vid fotändan av sängen. Mer blir då snabbt för coolt.
    Så delen är värd det, till halva priset av Balmuda får du en enhet med fler alternativ (steglös istället för 4 steg, valfri vindsimulering), som är lika tyst. Detta gör den till en värdig efterträdare till den billiga Balmuda-kopian Solis 753, som inte längre tillverkas och som klon var bättre än originalet.
    Om du inte har något emot om rotorn har ytterligare 10 cm mer diameter, bör du ta en titt på Klarstein Silent Storm. Jag väntar fortfarande på leveransen och kan därför bara utgå från recensionerna att den är konceptuellt lik - för endast 99 euro direkt från Klarstein från Tyskland (jag beställde den för 119 från Amazon, eftersom det kan förenkla returen).

    • Mark Ulrich

      5. Juli 2017 15 till: 18

      Tillägg: Klarstein Silent Storm spelar faktiskt i samma liga. Men den är betydligt större. Om du gillar det filigran, bör du ta Xiaomi. Om priset är det viktigaste (och service som enkel retur) är Klarstein bättre. Recensioner av honom på Amazon.

    • Judith Liesen

      28. Juni 2018 06 till: 09

      Hej alla,
      I reklam / andra recensioner betonar Greenfan alltid att vindfördelningen är helt roligt. Eftersom jag är mycket känslig i detta avseende, skulle det vara mitt huvudkriterium. Kan de andra två enheterna göra detsamma, eller är det bara nonsens med sås? Tack så mycket för svaren

      • Timjan Administration

        28. Juni 2018 09 till: 14

        Hej Judith, jag har både Xiaomi-fläkten (2017-modell) och den nya GreenFan (2018-modell) bredvid mig i en direkt jämförelse. På grund av samma struktur hos båda enheterna känns det genererade luftflödet ungefär likadant. Jämfört med den vanliga stormarknadsfläkten är luftflödet mycket bredare och mjukare. På nivå 1 och 2 kan jag ha båda två stående bredvid mig utan problem utan att mina ögon blir torra. Här är förresten länken till testrapporten för nya GreenFan: https://www.techreviewer.de/balmuda-greenfan-test/

        Jag har ännu inte testat den nya Xiaomi MIJIA-fläkten som länkas ovan. Men när jag ser det så är det bara designen som har ändrats lite. Rotorns funktioner och struktur verkar vara desamma.

        • Judith Liesen

          28. Juni 2018 20 till: 54

          Hej Timo, tack för det snabba svaret! Jag är verkligen förvånad över att Balmudan inte klarar sig mycket bättre med dig.Rotatorbladen skiljer sig ganska mycket åt, även om resten kan vara likadana. Med Balmuda är de mindre inne och de stora utanför, därav den förmodade fördelningen av vinden. Xiaomi är bara vanliga rotatorblad. Verkligen ingen skillnad märkbar? Då skulle jag såklart hellre bara betala hälften av det?

        • Michael

          1. Juli 2018 10 till: 02

          Hej, jag är rädd att jag fångat den nuvarande modellen för Xiaomi MIJIA fläkt, stor skillnad för den gamla versionen eventuellt ägs av den nuvarande fan ingen mer batteri.

          • Timjan Administration

            2. Juli 2018 09 till: 11

            Hej Michael, jag är förvånad nu. På produktsidan står det att MIJIA hade ett 2800 mAh-batteri installerat. Förutom MIJIA-modellen släpptes också VIOMI VXFS12 (utan batteri), som butikerna initialt annonserade som ett Xiaomi-fan.

          • Michael

            2. Juli 2018 20 till: 09

            Hej,

            Jag köpte enheten på GearBest och den har även den ursprungliga Xiaomi-logotypen på fläkten. 4 knappar finns nu i toppen för att göra alla möjliga inställningar direkt på fläkten. Inget batteri nämns heller i bruksanvisningen till enheten.

            GearBest själv har ännu inte svarat på min biljett och på lådan är också den typiska klistermärken med respektabel batteriladdning.

            Om du letar efter fläkten i Xiaomi-appen i butiken kan du hitta honom där i butiken även utan batteri.

          • Jerominek

            4. Juli 2018 20 till: 29

            Barnet får mina två fans idag, båda utan batteri.
            Verkligen irriterande finns det Gearbest Inbyggda 2800mAh Li-ion batteri.
            Har nu också skapat en biljett. Jag är nyfiken.
            @ Michael snälla berätta för mig vad du skriver med stretching
            På Youtube finns en video av exakt fläkten, så 2018-versionen, med 3: 50 min, drivs utan kabel.
            Finns det kanske 2 versioner och de skickade fel???
            https://www.youtube.com/watch?v=VUceZnNpBM8

          • Michael

            5. Juli 2018 20 till: 02

            Jag väntar fortfarande på feedback från Gearbest, kommer att ge feedback så fort det är något nytt. Låt oss hoppas det bästa @Jerominek. Och glöm inte att meddela dig så fort något händer dig.

          • Jerominek

            5. Juli 2018 22 till: 20

            Fick svar från Gearbest idag, det måste frågas på produktavdelningen, det tar upp till 2 dagar. Jag är nyfiken. Hade även frågat om produktvikten på förpackningen.
            Detta är vid 4.6 kg på Gearbests ordersida på 6,1 kg så det är inte rätt fram och bak. På Xiaomi-sidan kostar fläkten en hel 45Euro jag hade också skrivit.

          • Michael

            5. Juli 2018 22 till: 32

            Tack för feedbacken. Jag skriver till GearBest igen imorgon. Vänta sedan 30.06 juni. På svar..

          • Jerominek

            7. Juli 2018 04 till: 54

            Har du hört talas om Gearbest?
            Det var svaret jag fick idag:
            Vi har kontrollerat den här frågan. Enligt tillverkaren finns det inbyggt laddningsbart batteri för den här produkten.
            Vid användning måste den kopplas in nätsladden i grenuttaget för att ge ström. Fläkten kan fungera.
            Den som borde förstå det borde ha ett inbyggt batteri, ingen aning om var, det gamla hade det i botten, det nya har ingen öppning alls, och det fungerar inte utan kabel.
            Gearbests svar är totalt orimligt, den har ett batteri men måste vara ansluten till uttaget för att fungera.
            Kommer antagligen att slå på Paypal

          • Markus

            7. Juli 2018 12 till: 31

            Min kom även utan batteri. – Det har Gearbest nu bekräftat för mig. Men det löser inte mitt problem att jag bara köpte fläkten på grund av batterifunktionen. :

            Vi har bekräftat problemet med den relevanta avdelningen och har vidtagit åtgärder för att säkerställa att det här problemet är löst.
            Detta beror på fel beskrivning.

            Det finns verkligen inget batteri i denna artikel.
            Se våra villkor här för din referens:

            Som en exceptionell gest av god vilja kan du behålla föremålet och du behöver inte lämna tillbaka det till oss just nu.
            Vi kan då erbjuda dig följande alternativ:
            1. Delvis återbetalning till plånboken
            Vi kan återbetala dig 15 USD till din Gearbest Wallet för användning på dina framtida beställningar.
            Dessutom kommer vi att belöna dig med extrapoäng som du kan använda som rabatt på ditt nästa köp. (1 poäng för varje 1 USD som återbetalas).

          • Jerominek

            7. Juli 2018 15 till: 11

            Är ett skämt med 15USD. Enligt villkoren kan du skicka tillbaka det förgäves eftersom det är ett misstag från Gerbest att ha skickat en felartikel.

          • Michael

            7. Juli 2018 18 till: 23

            Hej, jag har fortfarande inte fått något svar, det hela är lagrat hos mig som en RMA och statusen är:
            Status efter försäljning: Ansökan efter försäljning (din RMA har redan skickats in)
            06 / 30 / 2018 05: 36: 44 CST Din RMA har redan skickats in

            Problemet kan också kontakta oss för att inte skriva på gerbest eftersom jag alltid är uppmanad att ange ordern, men som redan är vald och inte kan ändras.

  4. Frank V.

    13. Augusti 2018 12 till: 53

    Fick den (nya?) modellen med 4 kontrollknappar direkt på enheten. Allt fungerar bra, men jag kan inte få någon koppling till fläkten om jag dör. Fläktens wifi är synligt och jag kan också ansluta. MI Home-appen hittar då inte fläkten. Alla tillstånd har beviljats. Inget att göra. Ingen fläkt är listad under "lägg till manuellt". Märkligt nog kan fläkten också hittas under Bluetooth, men ihopparningen misslyckas med ett meningslöst fel. vad gör jag för fel här? Instruktionerna är till ingen hjälp även på engelska, du hittar inget om dem på Internet. Dessutom ser MI Home-appen på min Honor 8 inte ut som den gör i alla videor eller andra webbplatser ... WTF? Hjälp 🙁

  5. Frank V.

    13. Augusti 2018 13 till: 51

    Fick det gjort. Jag var tvungen att byta till regionen "Kinas fastland" i MI Home-appen. Sedan hittade fläkten fungerade också. Sedan kunde jag dra tillbaka alla rättigheter från appen. Kanske hjälper det någon med samma problem... 😉

  6. David

    6. Juni 2019 19 till: 39

    Finns det en ny modell eller finns det en uppdatering för språkstöd via Alexa / Google Assistant / Siri Shortcuts?

    Och kan du nu förhandla fram ett fint erbjudande med Gerbest beroende på temperaturerna 😉

    • floo

      3. Juli 2019 10 till: 26

      Jag läste någonstans att Alexa och Google Assistant också stöds. Kan en ägare bekräfta det?

  7. Gregor

    17. September 2019 08 till: 59

    Hej,

    Använder fläkten verkligen ca 9 watt i standby? Det är verkligen för mycket. Kan någon bekräfta det igen tack. Det skulle vara ett uteslutningskriterium för mig, tyvärr. Annars gillar jag det väldigt mycket.

    Tack Gregor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * markeras.

översikt
tillverkare

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

specifikationer

 Ventilation 
Stadier: 4
Motor: Borstlös
Driftsvolym: under 56 dB

 Batteri och strömförbrukning 
Batterikapacitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladdningstid: ~ 2 1 / 2 timmar
Batteritid:
* Nivå 1: ~ 16 timmar
* Nivå 2: ~ 13 timmar
* Nivå 3: ~ 10 timmar
* Nivå 4: ~ 6 timmar

Spänning: 220V
Nätspänning: 50 / 60 Hz
Strömförbrukning: 36W

 Allmänna 
Appkontroll: Mi Hem App
WiFi: 802.11 b / g / n

Storlek: 34 x 33 x 92 cm
Vikt: kg 3.74

Mer från Xiaomi
Xiaomi Mi Smart Porjector 2 Pro produktbildXiaomi Mi Smart Porjector 2 Pro produktbild

Rabattavtal

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Produktinformation Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro är ett insidertips bland projektorer. Hurså? Pris-prestanda-förhållandet är rätt, ...

reklam

Sidofält för Banggood Black Friday-rea