Anslut dig till vårt nätverk!

Hej vad letar du efter?

NO.1 D5 Test Front

NO.1 D5 Smartwatch-test

Uppdaterad av Timo Altmeyer på 17. Maj 2024

Med NO.1 D5 har den kinesiska tillverkaren NO.1 fört en ny smartwatch till den mycket konkurrenskraftiga bärbara marknaden. NO.1 D5 sticker dock inte bara ut från NO.1 "D-serien" när det gäller pris, det lovar också fler funktioner.

8.8
Vårt betyg
NO.1 D5 Smart Watch - Unboxing

Första intrycket

Uppdatera september 2017

Under tiden har en annan modell av NO.1 D5 dykt upp. Den så kallade NO.1 D5 Pro är baserad på designen av NO.1 D5 eller D5 Plus, men erbjuder en utökad minneskonfiguration. Precis som Plus-modellen använder NO.1 D5 Pro en MediaTek MTK6580-processor. När det gäller minne har NO.1 D5 Pro 1 GB RAM-minne och hela 16 GB flashminne. Android 5.1 används som operativsystem.

Uppdatera november 2016

Smartwatch-tillverkaren NO.1 har släppt en uppgradering till NO.1 D5. Uppgraderingsmodellen heter "NO.1 D5+" och skiljer sig främst när det gäller hårdvarufunktioner. NO.1 D5+ (Plus) använder en MediaTek MTK6580 som processor. Detta är en fyrkärnig processor som klockar på upp till 1.3 GHz. Lagringskapaciteten har också fördubblats, vilket ökar RAM-minnet till 1 GB och internminnet till 8 GB. Real Android 5.1 används fortfarande som operativsystem.

Som en klocka levererades NO.1 D5 i en enkel klockkartong. Förutom smartwatchen ingick en magnetisk laddningsstation, en mikro USB-laddning eller datakabel och en väska med två klockskruvar och en liten skruvmejsel. En bruksanvisning ingick inte i denna tidiga provversion.

Uppackad märkte jag genast det högkvalitativa metallhuset på NO.1 D5. Denna är välgjord och har inga produktionsfel. Strömknappen på sidan av fodralet är också gjord av metall, är tätt och har också en bra tryckpunkt. Oavsiktlig aktivering är knappast möjlig. Jag märkte inte heller att det prasslade när jag rörde mig snabbt.

Armbandsuret på smartwatchen är tillverkat av syntetiskt läder. Tyvärr uppfyller armbandet inte riktigt min smak. Här hade jag föredragit ett silikonarmband av hög kvalitet. Att byta armband är också problematiskt här. Som du kan gissa springer klockans antenner inuti armbandet. Smartwatchen har sin egen SIM-kortplats, en GPS och en WLAN-modul. För att nå SIM-kortplatsen måste metallbaksidan skruvas loss och lyftas av vid fyra punkter. Enligt tillverkaren är klockan certifierad enligt skyddsklass IP65. Följaktligen är klockan dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Det är dock bättre att inte få vatten på klockan, eftersom det bara finns en mycket tunn plastförsegling inuti.

Visa

Displayen på smartwatchen är en 1.3-tums IPS-skärm med en upplösning på 360x360 pixlar. Denna skärm är därför helt rund och har inte denna fula stapel längst ner på skärmen. Pixeldensiteten är ungefär 277 PPI. Skärmen är ungefär jämförbar med en 5-tums HD-smartphone. Enskilda pixlar kan bara kännas igen om du tittar mycket noga och noggrant.

Skärmens ljusstyrka jag skulle kalla genomsnittet. I direkt solljus kunde jag inte testa smartwatchen än. Även om NO.1 D5 inte har en OLED-bildskärm, är kontrastförhållandet bra. Färgerna är också starka och naturliga. Jag blev inte besviken över synvinkelstabiliteten heller.

Noggrannheten på den lilla pekskärmen är bra. Ingångar kan överföras utan fel på det mycket lilla tangentbordet med lite övning. Den kapacitiva pekskärmen är dock inte multi-touch-kapabel.

Det är också intressant att displayen på smartwatchen har en anti-fingeravtrycksbeläggning. Denna beläggning fungerar ganska bra, vilket innebär att jag kunde använda smartwatchen i flera dagar utan att ens rengöra skärmen.

Leistung

NO.1 D5 har en Mediatek MT6572 dual-core processor med en klockfrekvens på en GHz. En Mali-400 MP används som GPU. Dessutom har smartklockan 512 MB RAM och 4 GB intern lagring. Det interna minnet är tyvärr inte utbyggbart. Smartwatchen har redan förinstallerat Google Play Store, varför jag inte missade möjligheten att installera Geekbench 3 och AnTuTu.

Under normal drift går klockan ganska smidigt. Vissa klistermärken med snabb svep genom användargränssnittet kan förekomma, men snarare tillhör sällsynthet. Apps kan öppnas med en liten fördröjning, men också i tid.

användargränssnitt

I motsats till de kända tillverkarnas wearables, har NO.1 D5 ingen Android Wear, men en full Android 4.4.2 ("Watch OS 2.0"). Lanseringen har anpassats helt och hållet till den runda och lilla skärmen. Implementeringen är NO.1 ganska bra gjort. Alla systemprogram har anpassats och visas korrekt.

Som redan nämnts har klockan också förinstallerat Google Play Store, vilket innebär att alla appar kan laddas ner. Dessa appar är naturligtvis inte anpassade, men visas också vanligtvis på ett fungerande sätt. Men jag måste säga att jag också installerade appar som jag inte kunde använda med D5. I dessa appar, till exempel, visades inte ett nödvändigt inmatningsområde eftersom det helt enkelt visades utanför skärmområdet.

Smartwatch drivs av svepande rörelser. Apps kan stängas med ett svep från början till botten. Den sidomonterade knappen fungerar endast som in-eller på. Off-knappen.

 

Särdrag

 Urtavlor: Totalt 39 urtavlor är förinstallerade. Dessa är helt animerade och sträcker sig från analoga till digitala. Varje urtavla har ett annat utseende och är skräddarsytt för olika användningsområden. Det finns till exempel urtavlor som förutom tiden även visar den senast uppmätta pulsen och aktuellt antal steg. Andra urtavlor har batteridisplay eller väderdisplay. Med denna enorma variation borde det verkligen finnas en urtavla för alla. Det finns också en NO.1-butik där du kan ladda ner ytterligare urtavlor (för närvarande 3) gratis. Jag kunde också installera mina egna urtavlor via en omväg. Det finns en app i Playstore som fungerar som en widget och exakt visar de urtavlor som finns i appen. Här är en översikt över urtavlor:

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

 Pulsmätare och stegräknare: Pulsen mäts via en grön lysdiod på baksidan av smartklockan. Jämfört med pulsmätaren för NO.1 D3 är resultaten nästan identiska. Eftersom jag inte har någon annan enhet med en pulssensor förutom de två NO.1-enheterna, kan jag inte bestämma exakt hur exakt D5 fungerar. Hur som helst kände smartklockan igen min vilopuls ganska bra. Jag jämförde stegmätaren med mitt Xiaomi Mi Band. Steglängd och höjd kan ställas in i fitnessappen. Steg spelas också in hela dagen och du kan ställa in ditt eget inspelningsintervall. I en översikt kan du se det totala antalet steg som tagits under dagen och de förbrända kalorierna. Det totala antalet steg efter en dag avviker något nedåt i direkt jämförelse med Mi Band. Vilken enhet som mäter mer exakt kan givetvis ifrågasättas. Även med NO.1 D5 finns det mindre felaktiga mätningar, till exempel när du kör bil. Sammantaget skulle jag beskriva värdet på NO.1 D5 stegräknare som mer exakt.

 Väderapp och barometer: Väderappen och barometern fungerar bara med en aktiv internetanslutning och förmodligen också en GPS-signal. Jag kunde åtminstone sällan fråga väderdata i det stängda rummet.

 Ytterligare funktioner: telefoni (kontaktbok, nummeruppringning och meddelandehantering) | Larmfunktion | Webbläsare | Kalender | Filemanager | Musikspelare | Ljudinspelare | Röstsökning

Telefoni, WLAN, Bluetooth

Ringa ett telefonsamtal låter ovanligt, men det är möjligt med NO.1 D5. Jag använde bara funktionen en gång och endast för detta test. Röstkvaliteten var okej. Över högtalaren kunde man förstå uppringaren väl. Den inbyggda mikrofonen gjorde det också möjligt för uppringaren att förstå mig bra. Åtminstone när jag höll smartwatch i tal.

När det gäller WiFi på Smartwatch är jag ganska splittrad. Det är verkligen en stor fördel att klockan är WiFi-aktiverad. Du kan dock inte ange ett SSID manuellt när du ställer in WLAN. Detta innebär att dolda SSID ignoreras nådelöst. Anslutningen till WLAN kopplas också bort så snart displayen stängs av. Återigen kunde jag inte hitta en inställning som skulle förhindra förlust av anslutning.

Den installerade appen "Watch Helper" används för Bluetooth-anslutningen med smarttelefonen. Det betyder att samtal från din smartphone kan accepteras med D5. Appen har även en aviseringsfunktion. Tyvärr kunde jag inte överföra WhatsApp-meddelanden från min smartphone till NO.1 D5 med den här appen. Endast en alternativ app från PlayStore gjorde det möjligt att ta emot notiser.

GPS

En GPS-fix hittar klockan redan efter 5 sekunder. Navigationen genom de anpassade Google Maps fungerar också bra. Tyvärr sänker GPS-funktionen batteriet mycket snabbt.

NO.1 D5 Test Google Maps

ackumulator

Batteriets kapacitet är 450mAh. Med normal användning och "Conspire Screen" aktiverad (automatisk väckning av displayen) kunde jag ta mig igenom dagen bra på en enda laddning. Ett SIM-kort sattes såklart i och alla funktioner aktiverades. Som en extra funktion finns även ett energisparläge, som avbryter alla radioanslutningar. Klockan laddas med en 4-stifts magnetisk laddstation. En fullständig laddningsprocess tar lite mindre än en timme.

NO.1 D5 Test Front

NO.1 D5 Smartwatch

8.8
rating
positiv

Skarp skärm med starka färger
Bra utförande
Android 4.4.2 med Google Play
WiFi och GPS
Ganska exakt pedometer och pulsmätare

negativ

WLAN kan inte matas in manuellt
Watch-Helper-appen kan förbättras

Slutsats

NO.1 D5 slår sin egen väg jämfört med de vanliga Android Wear smartwatchesna och är helt användbar utan en smartphone. Tillverkningen är konsekvent bra, men armbandets design är snarare en smakfråga.

D5 övertygar framför allt av den skarpa skärmen och det stora antalet klockor. Operativsystemet "Watch OS 2.0" var väl anpassat till den runda displayen och de integrerade programmen kan användas enkelt. Prestanda är konsekvent bra förutom för liten stammar med snabb menynavigering.

Vad som stör mig om klockan är att ingen Wi-Fi kan skrivas in manuellt. Dessutom är den integrerade appen som ansluter smartwatchen till smarttelefonen fortfarande lite felaktig. Arbetsalternativ finns i Google Play Butik.

Timo Altmeyer avatar
författare

Timo är grundaren av techreviewer.de och en riktig teknikexpert. Från smartphones till e-cyklar, från hemmabio till smarta hem, han har alltid fingret på pulsen med de senaste trenderna.

40 kommentarer

40 kommentarer

  1. Uwe

    6. Februari 2016 09 till: 57

    Jag har också en D5, kan du ge mig alternativet att ansluta till smarttelefonen. Eftersom jag inte kan acceptera samtal till smartwatchen. Dessutom drar appen ner batteriet mycket snabbt.

    • Timjan Administration

      7. Februari 2016 10 till: 38

      Hej Uwe, appen heter "SWApp Link", tillgänglig i Google Play Store.

      • Uwe

        8. Februari 2016 09 till: 35

        Hej Timo, tack för ditt svar. Jag har installerat app SWApp Link. Allt gick bra, nu är bara batteriförbrukningen att titta på, eftersom min klocka var tom efter en kort stund. Jag hoppas det var bara på grund av den första syncr. Annars är appen bra. Har du en lösning på grund av data och Wi-Fi-anslutningar. Dessa går alltid ut direkt efter klockans standby.

        • Timjan Administration

          8. Februari 2016 12 till: 41

          Problemet med data- eller WLAN-anslutningen, jag känner till K8 3G, som är jämförbar med NO.1 D5. Där tillsattes ett ytterligare alternativ i en uppdatering, där du kunde välja om dataanslutningen är avbruten i vänteläge eller inte. Tyvärr måste du också hoppas på en sådan uppdatering på D5. Jag kommer snart att fråga tillverkaren om en uppdatering är planerad i detta avseende.

          Annars kan jag rekommendera dig dessa två trådar på XDA:
          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/smart-watch-android-watch-to-look-1-d5-t3270656

          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/clockskin-extracted-1-d5-firmware-t3295297

          NO.1 D5 är mycket populär i XDA-communityen, varför de första anpassade klockorna har skapats och du kan även hoppas på anpassade ROM-skivor.

          • Schnurzpiepe

            12. Februari 2016 17 till: 08

            Hej, jag har också varit ägare till en No.1D5 sedan igår, men min entusiasm är begränsad. BT-anslutningen till smarttelefonen (not 4) fungerar väldigt konstigt. Sök efter BT-anslutning och anslut. Om jag går till smarttelefonen och trycker på anslutningen (W812A) visas ett meddelande: "Kan inte använda Bluetooth-internetdelning när jag ansluter via ett WLAN-nätverk".
            Åh jag är inte i AppStore (evigt lång laddning) via Wi-Fi.
            Nästa "watch helper" med en QR-skanner till mobilen, sedan inte längre, kan bara inte komma till hemsidan.
            Om jag ställer in tiden och kryssar i rutan för "Hämta tid från nätverket" går klockan tillbaka en timme.
            Har nu installerat app SWApp Link men ingen anslutning till klockan.
            Play Store, webbläsare, väderverk.
            Kan du hjälpa mig vidare, okej Sim-kort jag har nej klockan ser jag inte som nödvändigt.

          • Timjan Administration

            12. Februari 2016 19 till: 52

            Hej Schnurzpiepe, i XDA-forumet diskuterades det redan att nedladdningslänken för "Watch Helper" inte fungerar korrekt. En medlem laddade upp APK:n. Här länken: https://drive.google.com/file/d/0BzaM61zQn00LbDJtNGtIMEtHRHc/view

            När du har ställt in Bluetooth-anslutningen behöver du inte göra några andra inställningar i smartphoneens Bluetooth-inställningar. Du gör ytterligare inställningar via respektive Sync App (Watch Helper / SWApp).

            Det finns bara tre andra appar i "AppStore" (tillverkaren AppStore). Appar hämtas huvudsakligen från "Google PlayStore", som också var förinstallerad på klockan.

            Fel tid låter som ett tidszonproblem. För mig fungerar tidszonen från nätverket felfritt. Du kan också ställa in tidszonen manuellt.

          • Schnurzpiepe

            13. Februari 2016 09 till: 19

            Hej tim

            Först och främst tack för att du svarade på min fråga / problem så snabbt.
            Watch Helper har laddats från internet, anslutningen till klockan är nu etablerad. Annars är jag fortfarande tvetydig när det gäller klockan, jag hoppas bara på en uppdatering av tillverkaren eller en anpassad Rom från fanbasen.
            Jag äger fortfarande en NO.1 S3, som jag faktiskt lyckades med, även om det är enklare i systemet.

  2. Jo Ommer

    28. Februari 2016 19 till: 02

    Hej Timo,
    är det möjligt att byta amrband?
    MfG Jo

    • Timjan Administration

      28. Februari 2016 19 till: 05

      Hej jo
      Inom armbandet går antennerna för WLAN, GPS och mobilnät. En armbandsbyte rekommenderas därför inte.

  3. Chopper60

    5. April 2016 14 till: 51

    Min No1D5 startar inte längre. förblir efter starten på den ursprungliga bilden och piper några gånger.
    Har redan tagit bort spänningen genom att dra av stickkontakten helt. Utan framgång
    Också återställningen genom att trycka på 5 sek. Av knappen gav ingen förbättring.

    • Timjan Administration

      5. April 2016 15 till: 01

      Hej Chopper60, det låter som en Brick av firmware. Jag själv hade min D5 stickad några månader sedan och kunde rädda dem med ett flashverktyg inklusive tillverkarens ROM. Om det behövs skickar jag dig länken till filerna via e-post.

      • Chopper60

        5. April 2016 15 till: 58

        vad betyder "murad" och hur kan man installera firmware om klockan inte längre startar?
        Är inte Rom en fast hårdvarukomponent?
        Tyvärr men jag känner inte mig själv med den blinkande ????

        • Timjan Administration

          5. April 2016 20 till: 32

          När det gäller en mjukvarubricka skadades den installerade firmwaren, varför enheten inte längre startar. Programvarustenar kan repareras till 99 %. Firmware kallas också ofta för ROM. Här är instruktioner om hur man "avbrickar" en mjukvarubricka. https://www.techreviewer.de/no-1-d5-unbrick-firmware-flashen/

          • Chopper60

            11. April 2016 14 till: 50

            Tack för hjälpen, jag har klockan tillbaka eftersom det fortfarande finns garanti på det. de skickar mig en ny (jag hoppas ????)

  4. Mirek

    5. April 2016 18 till: 10

    Jag får klockan inget växlingskonto installerat ???? Hur gör du det t.ex. med kontakterna?

  5. Mirek

    6. April 2016 11 till: 47

    Ok, jag har synkroniserat kontakter via Google, men det är inte optimalt. Vet någon av er en lösning med Exchange? Och en sak: Har någon redan hittat på nätet en extra laddstation för klockan att köpa?

  6. löpare

    8. April 2016 18 till: 22

    Hej,
    Jag har just varit No1 D5 och ville använda den som hjärtfrekvensmätare.
    Tyvärr hittar S-Health inte klockans hjärtfrekvensmätare!
    Finns det en lösning eller behöver jag ett bröstband?

    • Mirek

      10. April 2016 17 till: 11

      Lista appen och börja inte funzt? För mig går det utan problem och självklart utan bröstband, så åtminstone när klockan är på handen.

    • silas

      10. Maj 2016 13 till: 51

      Kan du lyssna på musik via Spotify eller PlayMusic med klockan utan att vara ansluten till smarttelefonen? Det innebär att spara musik offline och sedan ansluta den till Bt-hörlurar och lyssna på musik medan du tränar ...

      • Timjan Administration

        10. Maj 2016 18 till: 48

        Hej Silas, jag installerade Spotify på min klocka själv och det kan användas som på en smartphone. En BT-hörlur kan också anslutas.

  7. Tobias Gleich

    18. Maj 2016 16 till: 37

    Hej,

    Jag köpte också klockan. Allt fungerade bra. En fråga: Det finns funktionen Använd Bluetooth för internetåtkomst, men här kan du inte ställa in kroken. Enheten är ihopkopplad med min telefon. finns det en lösning för detta?

    • ....

      26. November 2016 12 till: 08

      Du måste aktivera Bluetooth-tethering på din mobiltelefon först, då fungerar den.

  8. Heiko Hübner

    22. Maj 2016 12 till: 05

    Hej,
    Är det möjligt att byta armbandet med D5, t.ex. mot ett metallarmband?
    LG
    heiko

    • Timjan Administration

      22. Maj 2016 12 till: 37

      Hej Heiko,
      Inom armbandet går antennerna för WLAN, GPS och mobilnät. En armbandsbyte rekommenderas därför inte.

  9. Harald Klinger

    25. Maj 2016 11 till: 18

    Visste inte förrän idag att det finns "dolda SSID". Är det verkligen en brist hos en smart klocka som – faktiskt – inte är en mobiltelefon? Tack så mycket för det fina omdömet och de vackra bilderna!

  10. Gela2007

    2. Juni 2016 14 till: 48

    Hej alla, har också en D5, förutom GPS, jag har försökt nästan allt och är ganska glad, där jag är desperat att koppla klockan med Win7, det kommer inte att hitta en drivrutin. Det gick inte att hitta klockan i utvecklingsalternativen, debuggen aktiverades, kanske har man en idé

  11. Harald Klinger

    13. Augusti 2016 11 till: 36

    Fantastisk klocka. Jag har använt den här klockan i 3 månader och hittills har den inte varit en "baksmälla" och designen är bara fantastisk. En kinesisk produkt som jag är övertygad om (och det är relativt få av dem än så länge). Navigation (GPS) fungerar inte som den ska, men kan man sätta den på en klocka?

  12. Alexander

    15. December 2016 21 till: 38

    Tyvärr kunde jag inte använda den här appen för att överföra WhatsApp-meddelanden från smarttelefonen till NO.1 D5. Endast en alternativ app från PlayStore aktiverade mottagandet av meddelanden.

    Jag söker och söker och söker…. Vilken app använde du?

    • Timjan Administration

      16. December 2016 11 till: 18

      Appen "Watch Helper", som kan laddas ner med QR-koden som finns lagrad i NO.1 D5, fungerar väldigt bra för mig.

      • Alexander

        16. December 2016 12 till: 01

        Men då kan du inte svara direkt på Whatsapp-meddelandena? Du får bara en PushUp, att även ett meddelande har kommit?
        Såvitt jag var tyvärr redan :). Men jag skulle vilja läsa nyheterna direkt på klockan.

        • Timjan Administration

          16. December 2016 12 till: 58

          Alternativt finns appen "MediaTek SmartDevice" i Google PlayStore. På den tiden kunde jag åtminstone läsa WhatsApp-meddelanden med den, men inte svara på dem.

          • Alexander

            16. December 2016 21 till: 16

            Och vad behöver installeras på klockan för en app? Ursäkta de många frågorna. Men det intresserar mig verkligen mycket :).

          • Timjan Administration

            18. December 2016 11 till: 15

            Det finns ingen anledning att ha en app installerad på klockan. Allt du behöver göra är att aktivera Bluetooth på D5, göra Bluetooth synlig och anslut till din smartphone via Bluetooth till Smartwatch.

          • SCK

            8. Januari 2017 18 till: 59

            Har D5 en sovfas väckarklocka?

          • Timjan Administration

            8. Januari 2017 19 till: 19

            Nej, det finns ingen sådan funktion på den här klockan. Det skulle också vara ganska obekvämt att sova med D5.

  13. Josef

    24. Februari 2017 20 till: 47

    Jag har d5 + och det fungerar bra - förutom GPS-mottagning. Försökte några (bra) apk - ingen GPS-fix !! Snälla finns det ett trick, ledtråd eller något?

  14. Thomas

    20. Juli 2017 16 till: 20

    Jag har följande problem med D5 +: Jag kan inte installera några appar i Appstore eftersom jag upprepade gånger blir ombedd att ange betalningsinformationen (Shh ... Android!) Och du kan inte få några knappar som du kan klicka bort och du kommer inte till någon Knapp). Vad kan du göra där?

    • Timjan Administration

      20. Juli 2017 16 till: 36

      Hej, på min NO.1 D5 knapparna visades inte helt, men det var nog att klicka på. Du kan ange betalningsförfrågningarna via Play Butik på din smartphone. Då bör popupen inte visas längre. Vad du också kan försöka skulle vara med en OTG-kabel för att ansluta en USB-mus och klicka med knapparna.

      • Thomas

        20. Juli 2017 18 till: 51

        Tack för det snabba svaret. Vid något tillfälle lyckades jag göra det genom att helt enkelt klicka vilt på varje punkt på displayen tills "Acceptera" dök upp (The Scientific Method).

        Första intrycket hittills mycket positivt: Bra utförande, de grundläggande funktionerna fungerar smidigt, ljus skärm med tillräckligt svart värde. MEN batteriet - Åh weia!

  15. stash

    18. November 2017 11 till: 50

    hur kan du ändra spår från Handy Player med klockan?

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * märkt

Mer från NO.1
NO.1 G7 Smartwatch

Nyheter

Det har varit lite tystare för den kinesiska smartwatch-tillverkaren under de senaste månaderna. Med NO.1 G7 släpptes en ny smartwatch i december, ...

översikt
tillverkare

NO.1

Modell

NO.1 D5 Smartwatch

specifikationer

SoC: MTK6572
Bluetooth: Bluetooth 4.0
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Skyddsklass: IP65

Bluetooth-samtal: Ringa, telefonbok
Meddelanden: hämta meddelanden
Hälsospårare: hjärtfrekvensmätare, stegmätare
Fjärrkontroll: musik fjärrkontroll, kamera fjärrkontroll
Meddelanden: Ja
Övrigt: larm, väderprognos, WIFI, GPS, barometer

Display: IPS
Skärmupplösning: 360 x 360 px
Visningsstorlek: 1.3 tum

Batteri: 450mAh
Husmaterial: aluminium
Armband Material: Läder

Kompatibilitet: Android 4.3 / IOS 7.0
Färger: Svart, Silver

Storlek 4.6 x 4.6 x 1.3 cm
Vikt: kg 0.060

Leveransomfattning

1 x NO.1 D5 Smartwatch
1 x magnetisk laddningsstation
1 x USB-kabel
1 x Bruksanvisning